Yeni dönem Temel Seviye Canlı Online Astroloji Eğitimi ilk ders 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 20.00 ile 22.00 arasında yapılacaktır. Bundan sonra her hafta Salı akşamları yapılacak olup, toplam 6 ay sürecektir. Toplam 24 derste, bir haritayı tamamen okuyabilecek temel yeterliliğe erişmeniz için, Evler, Burçlar, Gezegenler, tüm Açı kalıpları, Ay Düğümleri ve kadersel noktalar, çocuk, ilişki ve iş hayatı haritalarındaki göstergeler detayları ile işlenecektir. Eğitimle ilgili ders notlarını tarafınıza biz iletiyoruz.

Eğitim sonunda Temel Seviye Astroloji sertifikasını yapılacak bir değerlendirme, yeterlilik ölçme ile alacaksınız. Bunun için sınav olabilir veya bitirme projesi yapabilirsiniz.

Arzu ederseniz eğitim sonunda Orta Seviyeye devam edebilirsiniz.Sitede kredi kartına maksimum 12 taksit ve peşin ödemede yüzde 10 indirim imkanımız mevcuttur. En fazla 30 kişilik sınıflarda 6 ay sürecek bu eğitim için, dersin başladığı tarihten itibaren derslerimiz eğitime devam ettiğiniz sürece eğitim sonuna kadar tekrar yapabilmeniz için açık kalacaktır.

Eğitimle ilgili döküman ve diğer ihtiyaçları Didem Hanım size sağlıyor. Kurduğumuz whatsapp grubundan 7/24 irtibatta kalıp ihtiyacınız olan bilgileri dökümanları ve notları paylaşıp sorularınızı yanıtlıyoruz. Bir ders yaklaşık 2 saat sürmektedir ve tüm dersleri Didem hanım kendi anlatmaktadır.

Ek sorularınız varsa iletişim bölümünden veya 05343469446 dan bize hemen ulaşabilirsiniz.



Lütfen Bekleyin