Bu eğitimin amacı Astroloji’nin tüm harita okuma tekniklerini sistemli ve düzenli olarak öğrenmek, uygulamak ve tam donanımlı Astroloji bilgisine sahip kişiler yetiştirmektir. Arzu eden öğrenciler Temel Seviye bitirme sınavını verdikten sonra Orta ve İleri Seviye Eğitime devam ederek, hem kişiler hem de ülkeler için öngörülerde bulunabilecek, danışmanlık ve eğitim verebilecek kapasiteye sahip, Astroloji eğitmenliği yapabilecek kişiler olarak yetişecektir.
Eğitimle ilgili doküman ve diğer ihtiyaçlar tarafımızdan size sağlanır. Eğitim süresince whatsapp grubundan irtibatta kalıp ihtiyacınız olan bilgileri dökümanları ve notları paylaşıp sorularınızı yanıtlıyoruz. Temel Seviye Eğitim süresi maksimum 6 aydır. Fakat 24 dersi istediğiniz zaman seyredip, kendi eğitim sürenizi kısaltabilir ve Temel Seviyeyi bitirebilirsiniz. Dersler sadece Didem Şarman'ın anlatmış olduğu canlı derslerin video halinde saklandığı derslerdir.
Bir ders ortalama 2 saat sürmektedir. Derslerin tamamını izlediğinizde Temel Seviye yeterlilik sınavına alınırsınız ve başarı ile geçtiğiniz takdirde, eğer isterseniz Orta Seviye Eğitime devam ediyorsunuz. Dilerseniz şimdi hemen Temel seviye eğitiminize başlayabilirsiniz.

Lütfen Bekleyin