jupiter yay burcunda
Jüpiter Yay Burcu’nda Kasım 2018
Popüler Astroloji’de şans ve para gezegeni olarak yer bulmuş olan Jüpiter, ilk ve asıl anlamlarıyla büyümek, genişlemek, yayılmak ve çoğalmayı anlatır. Bazen bir hastalığın yayılmasını anlatabileceği gibi, bazen bir düşmanın belirli bir yerde artıp, çoğalmasını da gösterebilir. Bazı zamanlarda kilo almanıza sebep iken, bazı zamanlarda ruhsal olarak genişlemeyi gösterir. Paranın çoğalıp artmasını anlattığı kadar, yeri gelince büyük finansal kayıpları da temsil edebilir. Tüm bunlar kişisel haritalarınızın aldıkları açılar ve Jüpiter’in haritanızda nasıl yerleştiği ile ilgilidir. Yay ve Balık Burcu’nu yöneten Jüpiter, Yengeç Burcu’nda teknik olarak yücelir. Bu üç burçta yani Yengeç, Yay ve Balık Burçlarında Jüpiter rahattır ve özelliklerini en rahat şekilde harita sahibine sunar.

Ülkeler Astrolojisi’nde inançlar, yasalar, üniversiteler, hukukçular, profesörler, din adamları, uçaklar, medya ve uluslar arası ticaret Jüpiter ile ilişkilidir. Jüpiter bu yıl 8 Kasım 2018 15.39 itibariyle yönettiği Yay Burcu’na giriş yapıyor ve 3 Aralık 2019’a
dek bu burçta yoluna devam ediyor.

Öncelikle belirtmek isterim ki bu süreç sadece Yay Burcu kişileri etkilemiyor. Herkesin haritasında Yay Burcu hangi alanı ilgilendiriyorsa o alanda sizler de önemli gelişmeler yaşayacaksınız demektir. Yay’daki Jüpiter, Aralık 2019’a dek bireysel anlamda eğitimler, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yurtdışı yerleşim, uzak yolculuklar, kişisel gelişim, Astroloji, sportif faaliyetler, inançlarla ilgili çalışmalar, yazarlık, basın yayın, eğitim alanları ve öğretmenliği birinci derecede destekliyor ve bu
alanlarda büyüme vaad ediyor olacak. Risk, belirli bir inanca körü körüne bağlanmak, bağnazlaşmak, bilgide gereksiz iddialı olmak bireysel ilişkilerde birbirini dinlemeden kendi inançlarına göre kararlar almak olacaktır.

12 Nisan 2019’dan 10 Ağustos 2019’a dek Jüpiter geri hareketi gökyüzünde etkin oluyor. Bu enerji, önceden kaçırılmış fırsatların tekrar karşınıza gelmesine sebep olabileceği gibi, basın yayını ilgilendiren işlerde derinleşmeye ve detaylı araştırmalara da sebep olacaktır. Bu süreçte gazeteler, gazeteciler, üniversiteler, yasalar, din adamları, profesörler, medya ve uluslar arası ticaret alanlarında durağan ve karışık bir enerji hakim olsa da, kişisel anlamda kendinizi, inandığınız değerleri yeniden gözden geçirmek, önceden tamamlanmamış yabancı ülke ve eğitim bağlantılı işleri gerçekleştirmek için olumlu zamandır. Bu süreç özellikle tez yazanlar, akademisyenler ve öğretmenler için iyi bir derinleşme süreci yaratır.

Bireysel hayatınızda inançlarınıza göre bu süreci dualar, meditasyonlar ve sakinleştirici ortamlardan faydalanarak geçirmeyi tercih edin. Psikolog ve danışmanlardan destek almak, ruhsal gelişime ağırlık vermek, inançlara yönelmek, yaşamınızda kaçtığını düşündüğünüz fırsatları yeniden değerlendirmek ve hayatı sorgulamak, yaşamınız üzerine fikirler üretmek süreci daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır. Felsefe, sosyal bilimler ve göçler üzerine çalışmak veya okumalar yapmak süreci olumlu değerlendirmenize sebep olur

Şeker, hormonal rahatsızlıklar, karaciğer, kolesterol, depresyon ile ilgili rahatsızlıklarınız varsa, şifalanma sürecinde doktor kontrollerinize ağırlık vermekle birlikte, hastalıkların ruhsal problemlerin dışa vurumu olduğunu hatırlayarak, ruhunuza da zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz ve bu süreçte ilgili konulara dikkat etmelisiniz.

Koç

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter, üniversite, eğitimler, sosyal bilimler, felsefe ve yabancı bağlantılı işler alanınızda ilerlerken, kendinizi bilgi anlamında geliştirme fırsatı bulacak, şehirdışı ve yurtdışı bağlantılı kişi ve işlerden fırsatlar elde edeceksiniz. Geçmiş konuların umutlarınıza etki etmesine izin vermemeniz gereken bu zamanda ilişkileri kutlamak, nişanlanmak, sözlenmek gibi eylemler hayatınıza dahil olabilecek. Özellikle öğrenci, öğretmen, dış ticaretle ilgilenenler, reklamcılar, gazeteciler, hukukçu, havacı ve sporcu olanlar için süreç çok daha verimlidir. Sınavlarda başarı ve kendini yenileme döneminde olacaksınız.

Boğa

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter, miraslar, ameliyatlar, psikolojik değişim ve dönüşüm, ruhsal anlamda güçlenme ve krizler alanınızda gerçekleşecek. Bu sene kendinize göre inançlarınızla karşılaştığınız krizleri çözümleme yoluna gidecek ve psikolojinizi önemseyeceksiniz. Özellikle eşten, ortaktan gelen gelirler, miraslar alanında şanslı olacağınız bu sene, beklemediğiniz uzak bir yerden de para veya miras gelebilir. Hayati tehlikelere karşı korunacağınız sene boyunca arkadaş çevrenizi değiştirecek ve sosyal anlamda çevre değiştirme yoluna gideceksiniz. Çekilişler, ikramiyeler ve toplu paralarda şanslı
olsanız da, seyahatlerde dikkatli olmanız gereken ve yanlış inanç gruplarına dahil olmamanız gereken
zamandasınız.

İkizler

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter, ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda ilerlerken, kendinizi en yakınlarınız aracılığı ile geliştirme fırsatı bulacak, evlenmek, yeni ortaklıklar kurmak, eş ile ortak iş yapmak gibi fikirlere kapılacaksınız. Problemli devam eden evlilik veya ortaklıklarda sorunları giderek daha da büyüten bu süreç, hayatınızın ilişkiler alanını yeniden yapılandırmanızı istiyor olacak. Kariyerinizde işbirliği yapma veya ikili çalışmalarda yer alma, enerjinizi paylaşıma yönlendireceğiniz konular gündemde olacaktır.

Yengeç

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter, günlük rutinler, çalışma hayatınız, beraber çalıştığınız kişiler, sağlık ve evcil hayvanlarınız ile ilgili alanda ilerleyecek. Bu sene hizmet alanlarında çok daha şanslı olacak ve biraz da hayatın size hizmet ettiğini algılayacaksınız. Serbest çalışanlar için iyi bir büyüme vaad eden bu dönemde süregelen hastalıkları ve bedensel uyarıları dikkatle takip etmeli, beslenmenize özen göstermelisiniz. Kilo alabileceğiniz bu süreçte günlük yaşamınıza fazlaca seyahat, eğitim ve inançlarla
ilgili konular girecek. Takım çalışmaları, organizasyonlar, dernekler, vakıflar, bilimsel faaliyetler, düğünler ve kalabalıklarla hareket etme durumu bu sene sizde destekleniyor. Haritanız destekliyorsa bu süreç terfilere ve yeni iş kurmaya son derece elverişli zamanı anlatır.

Aslan

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter; çocuklar, aşk hayatı, tatiller, sanatsal aktiviteler, ailenizin parası, spekülatif yatırımlar ve yaratıcılığınız ile ilgili alandan geçecek. Bu süreçte çocuklardan gelebilecek şansların yanı sıra, onların hayatıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, eğer çocuğunuz yoksa, çocuk yapma kararı alabilirsiniz. Bu sene geçmiş yıllara oranla aileden ve ilişkilerden maddi destekler görebilirsiniz. Şans oyunları, borsa gibi alanlardan da kazançlar elde edebileceğiniz bu süreçte daha eğlenceli ve hayattan keyif alan bir yapıda olacaksınız. Hobi ve yeteneklerinizi de kazanca çevirebileceğiniz, sanatsal işler ve anaokulları, çocuklar, tatil yerleri, otellerle ilgili işlerden para kazanabileceğiniz, miraslar konusunda şanslı olduğunuz ve ilişkilerde gelişme, inançlarınızı olumlu anlamda değiştirme senesinde olacaksınız.

Başak

3 Aralık 2019’a dek transit Jüpiter; ev, aile, yuva, yerleşim ve yaşadığınız yer alanında olacak. Bu süreçte evlenip aile kurmak, daha büyük bir eve taşınmak, yatırım amaçlı gayrimenkul alıp/satmak gibi alanlarda çeşitli şanslar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız yere oranla daha uzak mesafelere taşınmak, partnerle yaşamak veya evli iseniz çocuklarla aileyi büyütmek mümkün hale gelir. Aile büyüklerinizden maddi manevi destek alabileceğiniz süreç boyunca onların ihtiyaçları ile de ilgilenebilirsiniz. Önemli bir ruhsal gelişim yılındasınız ve giderek daha hoşgörülü, manevi olarak yücegönüllü bir yapıya erişeceksiniz.

Terazi

3 Aralık 2019’a dek yakın çevre, akrabalar, kardeşler, komşular, eğitimler, önemli imzalar ve yolculuklar alanınızdan geçecek olan Jüpiter, size bu alanlarda büyüme ve genişleme imkanı sağlıyor. Bu dönemde araç alıp satabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, önemli iş imzaları atabilir, kendinizi normal zamanlara göre çok daha iyi ifade ederek yazılı çalışmalarınızda da başarı elde edebilirsiniz.Yakın çevreniz ile iletişimin güçleneceği bu zamanda kardeşlerin mutluluğu, onların hayatındaki başarı, küslüklerin giderilmesi ve çevresel genişleme yaşayarak daha da sosyalleşmeniz mümkün hale gelecek.

Akrep

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter, maddi ve manevi değerlerinizi arttırmaya çalışırken, finansal konuları göz önüne getiriyor ve alım satım konularındaki işlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor olacak. Bu süreçte yetenek geliştirecek, üretmekten zevk alacak, kendinize yeni gelir kaynakları bulabilecek ve işlerinizi geliştirebileceksiniz. Aşk hayatı ve çocuklar konusunda şans veren bu süreçte sanattan, eğlenceden, çocuklardan gelen fırsatlar da vurgulanıyor.

Yay

3 Aralık 2019’a dek danışmanlar, psikologlar ve öğretmenlerinizden destek alarak, Jüpiter’in sağlık alanınızda yaratacağı olası depresif etkileri bertaraf edebilir, giderek daha geniş kitlelere sesinizi duyurabilir ve bulunduğunuz ortamlarda bilginiz ve tecrübeleriniz ile öne çıkabilirsiniz. Bu süreç yaşamınıza uzun süreli bir ilişki getirme odaklı çalışırken, devam eden ilişkilerinizin evlilikle sonuçlanmasına da yardımcı oluyor. Ailede genişleme, yerleşimle ilgili yeni düzenlemeler, kendinizi geliştirecek kişisel gelişim fırsatları getiren bu süreçte bilgi ve eğitim alanlarında şanslı olacaksınız.

Oğlak

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter sizin ruhsal ve manevi olarak genişleyip, büyümenize destek olurken, bu süreçte maddi kayıplarla karşılaşmamak için dikkatli olmalı, ruhunuza yatırım yapmalısınız. İş ilişkilerinizde belirli bir durağanlık ve kardeşler, akrabalarla ilgili problemler getirebilecek olan bu süreç, eskiye dair anılarınızı, geçmişte kalan kişilerle ilişkilerinizi de canlandırabilir. Depresyona yatkınlığınız varsa bu süreç başlamadan önce psikolojik destek almayı ihmal etmemelisiniz. Yıl genelinde az parayla çok iş yapmayı, finansal kaynaklarınızı kontrol etmeyi, paranıza ve kendinize verdiğiniz değere yani özgüveninize sahip çıkmayı öğreniyor olacaksınız.

Kova

3 Aralık 2019’a dek organizasyonlar, kalabalık ortamlar, etkinlikler ve arkadaş çevreniz aracılığı ile büyüyüp, işlerinizi genişletirken, yeni projelerde yer almak ve geleceğe dair yeni hedefler belirlemek sizi motive edecek. Takım çalışmaları, organizasyonlar ve bilimsel alandan daha fazla para kazanabileceğiniz bu süreçte, hangi işi yaparsanız yapın kariyer gelirlerinizde artış görebilirsiniz. Yıl genelinde en çok kendiniz, davranışlarınız, sağlığınız ve hayallerinizle
sınanırken, gereken önlemleri alıp, umutlarınızı bir kenara bırakmazsanız, kesinlikle işler sizin için yolunda gidecek.

Balık

3 Aralık 2019’a dek Jüpiter kariyer, toplumsal statü, aile büyükleri, resmi yerlerle ilişkiler alanınızda ilerlerken, kariyer alanınızda gelir artışı görecek, teklifleri değerlendirecek ve doğru projelerde yer alıyor, geleceğe daha umutla bakıyor olacaksınız. Bu özellikle basın yayın, yabancı bağlantılı işler, teknoloji, yazarlık, astroloji, hukuk, havacılık ve spor alanlarında daha belirgin şekilde fırsat getirecek. Resmi yerlerden fırsatlar elde edeceğiniz ve ilişkilerinizi iyi tutacağınız bu süreçte toplumsal statünüzde belirgin olumlu bir değişim görebilir ve insanların sizin fikirlerinize güvendiğini daha belirgin fark edebilirsiniz. İki iş alanını aynı anda denemek de bu sürecin parçasıdır.

Lütfen Bekleyin