horary canli online astroloji egitimlerimiz

Horary Canlı Online Astroloji eğitimlerimiz

7 Eylül'de başlayacak ve toplam 10 hafta sürecektir. Online dersler hafta içi belirlenen bir gün 20.00-22.00 arasında oluyor.

Artık her konuda soru sorabilir ve klasik Astrolojinin bu muhteşem çalışma alanı ile sorularınıza net cevaplar bulabilirsiniz. Bu eğitim için Astroloji Temel düzeyde bilinmesi gerekiyor.10 hafta sürecek bu eğitimde Horary haritaları okuma, bu kişi benim için doğru mu, mirası alabilecek miyim, evlenebilecek miyim, kedim nereye kayboldu, mücevherim nerede, doktorum bana iyi gelecek mi, evimi satabilecek miyim, Cumhurbaşkanı değişecek mi ? zengin olabilecek miyim? kaybımın gerçek sebebi ne? Aklınıza gelecek her soruya zaman ve yer vererek çok net cevaplar bulmaya yarayan bu konuda şimdi eğitim alabilir ve kendiniz uygulamaya başlayabilirsiniz. Bu eğitimi aldıktan sonra profesyonel Astrolog olarak insanların sorduğu sorulara cevap verebilir ve bir meslek kazanabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı ve bilgisayar.

Bütün dersler dersler bittikten sonra 4 hafta kayıtlı kalacaktır. Kaçırdığınız veya tekrar etmek istediğinizde tekrar edebilirsiniz

Eğitim sonunda Horary Astroloji uzmanlık sertifikasi alacaksınız




Lütfen Bekleyin