26 mayis 2021 yay burcunda ay tutulmasi ve etkileri

26 Mayıs 2021 saat 14:13’deYay Burcu’nda gerçekleşen Tam Ay Tutulması ile okun ucu artık gökyüzüne çevrilmiş durumda. İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri, başını kaldırıp yukarı bakmaktır. İçinde bulunduğumuz şu koskoca alemde nokta kadar olsak da, her bir davranış ve düşüncemiz başkalarının da hayatını temelli değiştirebilecek kocaman eylemler haline dönüşürler. Bu anlamda hem tek başımıza hem de herkesleyiz. Her birimiz, bir diğerine etki eden varlıklarız. İnsandan insana, insandan hayvana, doğadan insana, insandan doğaya. Sonsuz döngü ve etkileşimin her an yenilendiği bir yaşam boyutundayız. Kendimizi burada tutmak ve yaşamın içinde ilerlemek için sayısız stratejimiz, bilinçdışı kabullerimiz ve davranışsal yöntemlerimiz var. İşte bu Tutulma tam olarak, bugüne dek sahip olduğumuz donanımı bütünsel olarak ortaya koymamızı öneriyor. Yaşamsal bilgimiz ancak başkalarına da faydalı olduğumuz ve zarar vermediğimiz sürece evrende bizi ileriye taşıyacak formu gösterir. Aldığımız eğitimler tek başına hayatı yorumlamaya yetmese de, insani tecrübelerimiz ve bugüne dek yaşadıklarımızdan çıkardığımız sonuçlar, bunları toplumsal ve herkes için eşit bir boyutta yorumlayıp, ortaya koyduğumuz sürece işe yarıyor. Hayat felsefemizi yeniden şekillendirmek, yeni ve daha esnek bakış açıları kazanmak için hiçbir zaman geç değil. Gökyüzündeki Tutulmaya etki eden Jüpiter, Balık Burcu’ndan bize, inandığımız ve doğru varsaydığımız, bugüne dek keskin kabullerle hayatımıza dahil ettiğimiz herkesi ve her şeyi yenileyebilmemiz, yeni ve daha evrensel, merhametli, bütünleştirici bir bakış açısı kazanabilmemiz için fırsat sunuyor. Tutulmanın gölge yönü, bildiklerini şiddetle savunurken dış fikirleri reddetmek ve tamamen ben doğruyum bakış açısında kalmak. Bunu ancak az gelişmiş insanlarda görebiliriz. Popülist, tek taraflı ve tek doğrucu insanlar yeni bakış açıları ve ruhsal ilerlemeye adapte olamazlar. Hayatımıza sahtelikten uzak bir iyimserlik ve kabul enerjisi almak için en doğru zaman. Olmuş olanı yok sayamaz, kötüye iyi diyemez, acı vereni iyileştirici kabul edemeyiz. Olan iyi ve kötü her şeye rağmen, hayatın dinamiklerini kabulde kalmak, varlığımız için şükran ve mutluluk duyarken, her duygunun bizim için kıymetli olduğunu fark etmek bu sürecin en önemli parçası.


Bu süreçte sizi kararsız bırakabilecek konular, taşınmak, yer değiştirmek, eğitim başlangıçları, seyahate çıkıp çıkmamak, bir bilginin doğru olup olmadığına emin olamamak, hangi inanç veya öğretinin iyi geleceğini çözümleyememek, adım atmakla atmamak arasında kalmak, öğretmen ve doktor tercih ederken karar verememek, kardeşler ve akrabalarla iletişimi kesmek ya da kesmemek olarak görünüyor. Dışarıdan etkilenebilirlik ve dış fikirlerin vereceğiniz kararlarda çok daha fazla etkin olabilmesi bir gölge yön olarak dursa da, bu konularda aldığınız kararların arkasında durmak ve sonunu düşünmeden, süreci gözlemleyerek, hayatın akışına güvenmek işinizi kolaylaştıracak.


Tutulma yöneticisi Jüpiter, özellikle 2 Haziran 2021 itibariyle, ilişkiler, finansal konular, evlilik, çocuklardan gelen fırsatlar, sanatsal ve yaratıcı işler anlamında büyük bir destek enerjisi başlatıyor. 29 Mayıs 24 Haziran 2021 aralığında Merkür geri hareketi devrede olacak olsa da, bu, kararsızlıklarınızı sonlandırıp, zihninizi dinlendirebilecek, içsel yorumlamalar yapabilmenizi de sağlayacak bir süreç olarak ilerleyecek.


Merkür Geri hareketinde hiçbir şey yapamayacaksınız gibi düşünmek yerine, bu süreci eski iş bağlantılarınızla görüşmeler yapmak, bir sınava tekrar girmek, yarım kalan seyahat ve eğitimleri tekrar başlatmak, bir çalışma üzerinde derinleşmek anlamında pozitif kullanabilirsiniz. Burada çocukluk arkadaşlarınızla biraraya gelebilir, ticari anlamda duran veya yarım kalan faaliyetlerinize yeniden başlayarak güç toplayabilirsiniz. Eğer tercih hakkınız varsa resmi bir evliliği ve ortaklığı bu zaman aralığına denk getirmemek, araba veya teknolojik alet satın almamak süreci daha pozitif kullanmanıza sebep olacak.


29 Mayıs- 24 Haziran 2021 aralığında üzerini kapadığınız, geride bıraktığınız birçok duygu, durum, iş ve kişi karşınızda yeniden çıkarak, kendini tekrar ettirme eğiliminde de olacaktır. Geçmişte kalan kişilerden gelen mesajlar, eski iş yerinizden tekrar gelen bir bağlantı ya da eski komşular, arkadaşlarınızla ilgili konular, iletişimde olma hali yeniden gündeminize gelir. Bu elbette siz gerekli görmedikçe ve yaşamınızda yer açmadıkça kesin kez sürmesi ve devam etmesi gereken ilişkileri göstermiyor. Sadece geride kalan durumların, tekrar karşınıza çıkabilme ihtimalini arttırıyor. O zaman size de evet veya hayır demek üzerinden bir seçim şansı doğacak. Eğer hala kapatamadığınız veya geri dönmesini beklediğiniz bir konu varsa evet, ama şimdiki siz içinde bulunduğunuz anla mutluysanız hayır. Diğer yandan geçmişi telafi ettirme anlamında olumlu çalışacak bir süreç olduğu için, hayatınız için önemli olan kişilerle aranızı düzeltmek, affetmek, iyi niyetinizi ve sevginizi ortaya koymak için doğru zamanda olacaksınız.


Tutulma geçmişte kalan kişiler dışında, uzak şehirler veya ülkelerde yer alan miraslar, aile içinde tamamlanması gereken fikir ayrılıklarından kaynaklı sorunlar, ilerlemeyen davalar ve eski bir öğreticiye, öğretmene yeniden kavuşma, bir araya gelme konusunda da size yardımcı olacak, yeni durum ve gelişmeleri ortaya koyuyor.


Karaciğer, safra, uyluk kemiği, hormonal problemler ve ayak ağrıları, ayaklarla ilgili sorunlar bu süreçte sağlık anlamında dikkat edilmesi gereken konular olarak yer alıyor. Tutulmaya etki eden yıldız, zehirlenme etkisi taşıdığı için, bu dönemde hem yeme içme anlamında hem de zehirli yılanlar konusunda dikkat etmek zorunda olacağımız bir dönemdeyiz.


Türkiye haritası ve Türkiye gündemine göre önümüzdeki birkaç hafta içinde Rusya, Nijerya ve Libya özellikle gündeme gelebilecek ülkeler olarak görünüyor. Denizler, limanlar, ithalat ihracat, donanma, savaş gemileri ve göçmenlerle ilgili konular öne çıkarken, fanatik inançlar ve din temelli gruplardan gelen saldırılar ve karışıklıklara da zemin hazırlayan bir Tutulma bizi bekliyor. Haziran sonuna dek, bu etkilerle beraber, uçaklar ve havayolları ile ilgili geçmişte yaşanan ancak çözümlenmeyen kaza raporları yayınlanması ve diğer yandan iletişim ve havayollarına ait yeni olumsuzluklar yaşanabilmesi ihtimali artıyor.


Benzer şekilde Türkiye haritasının gizlilik alanında geri gidecek olan Merkür, birçok bilginin saklanması, üzerinin örtülmesi, sosyal medyadaki iletişim karışıklıkları, internet kesintileri, yarım kalan dosyaların yeniden açılması yada geçmişte yapılan soruşturmaların tekrar ettirilmesi etkisi verirken, 10 Haziran 2021 İkizler Burcu’ndaki Güneş Tutulması geçmişe ait önemli ses kaydı, video, evrak, belge, ulaşım araçları ile ilgili önemli bilgileri Mayıs son hafta ve Haziran ayında ortaya çıkarabilir.


Kişisel anlamda, haritanızda 5 drc Yay, hangi eve denk geliyorsa, o ev konularında yeni başlangıçlar yaşayacaksınız ve hangi gezegenlerle temas ediyorsa o konularda farkındalık kazanacaksınız demektir.


Koç Burcu; eşin akraba ve yakınları, seyahatler, eğitim süreçleri, yurtdışı ve şehir dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim ve üniversite, partnerinizle iletişim alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Boğa Burcu; miraslar, nafakalar, burslar, trafik cezaları, sigorta ve vergiler, borçlar, cinsellik, psikolojiniz ve bir sağlık sorununda gerekliyse ameliyatlar alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


İkizler Burcu; İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, avukatlar ve danışmanlar, yakın dostluklar alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Yengeç Burcu; genel sağlık ve moral durumunuz, yanınızda çalışan yardımcılar, iş hayatı ve iş arkadaşlıklarınız, evcil hayvanlar ve mevcut yaşam düzeniniz alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Aslan Burcu; Çocuklar, eğlence, tatiller, moral veren aktiviteler, sanat ve yaratıcılık, kendini daha fazla ortaya koyma, öne çıkarma ve yeteneklerinizi sahneleme alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Başak Burcu; Aile, yuva, yerleşim, ev hayatı, annelik, aile büyükleri ve geçmişten gelen konular alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Terazi Burcu;Teklifler, iletişim, haberleşme, mailler, başvurular, evrak ve belgeler, kısa seyahatler, eğitimler, görüşmeler, yakın çevre ve arkadaşlarla ilişkiler, kardeşler, trafik ve ticari faaliyetler alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Akrep Burcu; Sahip olduğunuz maddi manevi değerler, yeni bakış açıları kazanma, güvenlik, finansal konular, toprak arazi, arsa ve taşınamaz mallarla ilgili işler alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Yay Burcu; Genel sağlık ve moral durumunuz, dış görünüşünüz, imajınız, davranışlarınız, girişimler ve hayatınızdaki yeni başlangıçlar, liderlik alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Oğlak Burcu; Geçmişten gelen konular, sanatsal ve spiritüel faaliyetler, rüyalar, inzivaya çekilme, dinlenme, hayatı sorgulama, zarar veren ilişki ve insanlardan uzaklaşma, hastaneler, iyileşme ve şifa bulma alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Kova Burcu;Yeni projeler, kalabalık ortamlarda yer almak, dijital işler, teknoloji, bilim ve mühendislik alanlarında yeni başlangıçlar, üniversite bağlantılı işler, arkadaşlık ilişkileri, yeni bakış açısı ve vizyon kazanma, hayatı değiştirme ve radikal kararlar alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Balık Burcu;aile büyükleri, kurumlar, patronlar, toplum önündeki imajınız, kariyer ve yeni hedefler, iş hayatında değişimler alanında etki alıyorsunuz ancak kişisel haritanızda çok daha belirgin bir konu vurgulanıyor olabilir.


Lütfen Bekleyin